Skip
Styling and protection in one! 🚗💥 right now 15% discount on hood guards
H&R säädettävä runkopaketti VW SCIROCCO
H&R säädettävä runkopaketti VW SCIROCCO
Instagram banner

H&R Coilovers - BMW 3-Series E30 Sedan/Coupé/Cabriolet

Årsmodell: 1982-1990
Article number: 29577-2A
2WD 4 & 6-Cyl. inklusive bilar med M-chassi, endast för bilar med ABS fäste, 51mm fjäderben OBS Pantsystem. Original främre fjäderben skall returneras för utbyte. Fjäderbenen skall vara felfria insatsdämparna och hjullager skall vara demonterade OBS DET ÄR MYCKET VIKTIGT ATT FJÄDERBENEN ÄR HELT FELFRIA för att de skall kunna återanvändas. PANTAVGIFT 22.400:- ÅTERBETALAS VID RETUR AV FELFRIA FJÄDERBEN
Show price history
Backorder item | Sent in about 7 working days
Checkmark60 days open purchase on stock items
CheckmarkOver 100,000 satisfied customers
CheckmarkSuper-fast delivery
CheckmarkSupport that assists you
Trygg e-handel

Trygg E-handel

We are certified with Trygg E-handel

H&R Coilovers tillverkas i Tyskland i H&Rs egna fabrik, alltså all tillverkning sker i Tyskland och dem flesta applikationer är även TÜV certifierade.

Varje enskilt kit är modellanpassat till en specifik bil, där alla tänkbara parametrar har tagits i åtanke för att få fram en produkt med dem bästa förutsättningarna för maximal prestanda för det specifika ändamålet optimal väghållning.

H&R Coilovers är konstruerade för bästa prestandan, komfort och slitstyrka! För att uppnå detta har endast de bästa komponenterna använts och detta är en utav dem anledningarna till varför H&R väljer att ha fabriken i Tyskland så dem har full koll på produktionslinjen, från början till slut.

Dessa fjäderben sänker din bil:
Fram: ca.40-70mm och bak: ca.30-60mm

Passar:
BMW 3-Series E30 Sedan/Coupé/Cabriolet 1982-1990 - 2WD 4 & 6-Cyl. inklusive bilar med M-chassi, endast för bilar med ABS fäste, 51mm fjäderben

OBS bilden som används är en Universal bild!